Rozhovor pro magazín PROFI Poradenství & Finance
09. 09. 2024

Rozhovor pro magazín PROFI Poradenství & Finance

Pro Chytrého Honzu přináší rok 2024 mnoho změn a nových příležitostí. V nedávném rozhovoru pro srpnové číslo odborného magazínu PROFI PF se výkonný ředitel Jan Bartušek spolu s kolegy Markem Sloukem a Matějem Čermákem podělil o své zkušenosti, úspěchy a výhledy do budoucna.

Chytrý Honza v roce 2024 zažívá výrazný růst, zejména v oblasti hypotečních úvěrů a investic, kde zaznamenal téměř dvojnásobný meziroční nárůst. Očekáváme, že počet našich poradců vzroste do konce roku o 15 %, a to díky cílenému rozšiřování poradenské sítě a zlepšování marketingových a IT nástrojů. Přestože růst v oblasti pojištění je pomalejší, celkové výsledky jsou nad očekávání pozitivní.

Digitalizace a využití nových technologií, včetně umělé inteligence, jsou pro Chytrého Honzu klíčovými faktory pro budoucí úspěch. Zavádí nové nástroje, jako je CRM systém a mobilní aplikace Chytré finance, které usnadňují správu majetku a zlepšují flexibilitu práce. Naše aplikace umožňuje klientům sledovat své smlouvy a majetek na jednom místě, včetně ocenění nemovitostí, akcií, kryptoměn a dalších aktiv. Umělá inteligence již nyní pomáhá v automatizaci procesů, například při odhadu provizí nebo kontrole smluv, a plánujeme její další rozvoj. V Chytrém Honzovi se soustředíme na propojení moderních technologií s odborným finančním poradenstvím, abychom poskytovali našim klientům špičkové služby na nejvyšší úrovni.

Pokud vás zajímá, jak se společnosti daří v dalších oblastech, nebo jakým rizikům v dnešní době poradci čelí a zda má vůbec poradenství budoucnost, čtěte dále. Na celý rozhovor se můžete podívat v níže přiloženém dokumentu.

VyplňteVyberteVyřešeno!